Miljödiplomering

Miljödiplomering - Svensk miljöbas

Skriv ut sidan
Miljöstrategen är godkända utfärdare och revisorer enligt Svensk miljöbas. Vi arbetar med miljödiplomering enligt en väl genomarbetad och enkel metod som är kvalitetssäkrad och godkänd av Svensk Miljöbas.

Miljödiplomering är ett gediget men ändå enkelt miljöledningsystem som många verksamheter har valt att använda för att bygga upp sitt systematiska miljöarbete runt. Vi har erfarenhet från att arbeta med mer än 350 verksamheter kopplat till miljödiplomering sedan 1998.

Vårt arbetsmaterial är mycket användarvänligt och väl genomarbetat och du får tillgång till detta om du anlitar oss som utfärdare.

Vi erbjuder följande tjänster 

  • Miljödiplomering av verksamheter 
  • Miljödiplomering av event

 

Miljöstrategen är egna utfärdare inom Svensk Miljöbas och kan därmed erbjuda möjlighet att arbeta med miljödiplomering direkt med oss. Vi är också projektledare för miljödiplomering på uppdrag av Jönköpings kommun, med Jönköpings kommun är utfärdare.

 

Vårt koncept är väl genomarbetat och gör det enkelt för verksamheter att komma igång med och utveckla ett miljöledningsystem som möter kraven för miljödiplomering enligt Svensk Miljöbas. Kostnaderna för miljödiplomering är också låga jämfört med andra metoder. 

Läs mer i faktabladet och kontakta oss om du är intresserad av Miljödiplomering i din verksamhet!

Vill du veta mer - hör av dig till någon av oss!

Jörgen Johansson 
jorgen@miljostrategen.se 
0708-986605

Jens Ottosson
jens@miljostrategen.se 
0708-986606

 

 

Om webbplatsen  |  Copyright Miljöstrategen 2006