Nyheter

Uppstartsträffar miljödiplomering 2018

Skriv ut sidan
2018-01-11
Under februari/mars kommer vi att arrangera träffar för alla verksamheter som arbetar med miljödiplomering.

Alla verksamheter som har Miljöstrategen eller Jönköpings kommun som utfärdare kommer under januari att få inbjudan till miljödiplomeringsträffar.

På dessa går vi bland annat igenom nyheter i den nya kravstandarden från Svensk Miljöbas och därtill följande nyheter i handledningsmaterialet. Det är också en möjlighet att lära känna andra som arbetar med miljödiplomering.

Svensk Miljöbas har en ny kravstandard som trädde i kraft från 1 januari 2018, vilken innebär en del förändringar. Deltagande på dessa träffar är inte obligatoriskt, men en bra möjlighet att få information om vad som gäller inför 2018. 

Miljödiplomeringsträff Jönköpings kommun - torsdag 1 mars
Verksamheter med Jönköpings kommun som utfärdare bjuds in till en egen träff torsdag 1 mars. Anmälan till denna kommer inom kort att läggas upp på miljödiplomeringssidorna på Jönköpings kommuns webbplats.

Miljödiplomeringsträff Miljöstrategen - onsdag 6 februari
Verksamheter med Miljöstrategen som utfärdare bjuds in till en träff tisdag 6 februari och denna kan du anmäla dig till genom att logga in på vår hemsida där tider och datum för träffen finns. För verksamheter med Miljöstrategen som utfärdare satsar vi i år på att göra ett samlat event i Jönköping som vi hoppas att många vill komma på.

Vi erbjuder även två tillfällen via Skype för de som hellre önskar det (1 februari och 28 februari).

För att komma åt information om träffarna och anmälan så behöver du logga in på respektive webbplats. Har du bekymmer med att logga in på kommunens webbplats eller Miljöstrategens webbplats så hör av dig till oss.

Välkommen till ett nytt år med miljödiplomering!

 

Med vänlig hälsning

Jörgen Johansson                   Jens Ottosson  
jorgen@miljostrategen.se        jens@miljostrategen.se
0708-986605                         0708-986606  

Om webbplatsen  |  Copyright Miljöstrategen 2006